cum sa faci bani online - An OverviewThe Ourmedia challenge was started by users with the Imaginative and know-how communities in the summertime of 2004 for a method of advancing the distribute of non-public media. Our...

Nel frattempo, anche le agenzie europee che controllano i farmaci, le sostanze alimentari e chimiche e altri settori importanti per la nostra vita quotidiana sono soggette al lobbying e persino all’infiltrazione di interessi lobbistici.

Inoltre, a Bruxelles ci sono troppi decisori politici che offrono addirittura un canale privilegiato alle lobby delle grandi multinazionali.

El Consejo Europeo (que reúne a los estados miembros de la UE) está cada vez más en el punto de mira de los lobistas. Puede ser difícil de monitorizar, ya que la mayor parte de los esfuerzos de lobby transcurren a nivel nacional (por ejemplo, el sector financiero en el Reino Unido o los fabricantes de coches en Alemania).

“In termini di potere quali istituzioni europee è più facile che vengano influenzate dai lobbisti?”

The  Library of Congress  is the planet’s biggest library, providing access to the creative record of the United States—and extensive materials from around the world—both of those on-web page and online.

2014-eleven-04T04:31:22.169-08:00Fetele care "bat Haidar" Odata pe an, de Ashura , strazile din Nabatieh, un orasel din sudul Libanului, se umplu de mirosul acru, ruginit si sumbru al sangelui amestecat cu frigarui de vita la gratar si portocale. Mii de oameni in alb marsaluiesc spre piata centrala a oraselului ca sa jeleasca si sa se caiasca. Ashura, a zecea zi a perioadei anuale de doliu pentru Imaul Hussein, nepotul profetului Mohamamd, e la Nabatieh un Competition al sangelui: unul dintre putinele locuri din lume unde barbatii si baietii siiti se rad in cap, isi taie fruntile si lasa sangele sa curga pentru imam. Hezbollahul a interzis practica, iar procesiunile controlate de partid au mai degraba un iz de adunare politica, decat de procesiune religioasa: oamenii sunt imbragati in negru dar se striga “Moarte Israelului!” mai mult decat slogane religioase. Dar prin multimea de barbati imbracati in tricouri si camasi albe patate de sangele care le curge de pe fata – un ritual treatment are loc la Nabatieh inca din vremea Imperiului Otoman, cand siitilor li s-a dat dreptul sa isi apply ritualurile in Liban- vezi si cateva femei cu fruntile sangerande. “Hai sa mergem sa batem Haidar,” striga niste adolescenti cu pelerine albe. Sunt multi in Nabatieh treatment nu se taie. Oamenii poarta negru, postesc, dar nu se taie. Doar ies la procesiune si se tin departe de multimea sangeranda. “A bate Haidar” e numele well-known peantru ritualul sangeros: baietii isi cresteaza fruntile cu un brici sau o lama si se lovesc in crestetul capului cu sabiile ca sa sangereze mai mult. In acest timp straga “Haidar! Haidar!” (Leul! Leul!) una dintre poreclele Imamului Ali, ginerele si varul Profetului Mohammad si tatal Imamului Hussein. Grupuri de 10-twenty de barbati si adolescenti acoperiti de sange fac turul pietei central, in timp ce actori profesionisti angajati de primaria orasului se pregatesc sa  joace scena asasinarii imamului dupa Batalia de la Kerbala din secolul al 7-lea. Cele mai multe femei, imbricate in negru, stau pe margine si isi intorc capetele cu dezgust la vederea sangelui. Dar pentru barbatii din oras, ritualul e o onoare. “Fac asta pentru imamul Hussein, pentru sacrificiul lui. Asta e sacrificial meu pentru el. Vin laprocesiune de cand avea sase ani,” imi exlica un baiat de twelve ani pe nume Ali care tocmai terminase de facut incojurul pietei. Apoi se indreapta catre standul Crucii Rosii ca sa isi pansese rana. Zeinab, o femeie de twenty de ani, a venit tocmai de la Tyr pentru ritual. Tanara se opreste, imi zambeste cu fata plina de sange, dar stralucind de mandrie. “Da, m-am taiat precum Haidar,” imi explica foarte relaxed.

Comisia este de multe ori obiectivul principal de lobby, deoarece este singura organizație a UE, treatment poate iniția propuneri legislative și a câștigat competență în tot mai multe domenii de reglementare în cadrul Tratatului de la Lisabona. Parlamentul European este, de asemenea, supus acţiunilor de foyer, de obicei, atunci când dezbate propuneri legislative cu privire la chestiuni de interes cheie pentru grupurile de interese: controlul tutunului, confidențialitatea datelor, etichetarea produselor alimentare etc.

 Poti face rost de o lista de emailuri foarte lunga intr-un timp foarte scurt ,daca esti inteligent , cum ? Contacteaza pe cineva care are o lista de emailuri targhetata si vorbeste cu el .

A Bruxelles tutto questo accade regolarmente, e ogni giorno ci sono nuovi esempi di attività di lobbying. A volte i gruppi di pressione cercano di reclutare ex membri del Parlamento, commissari e funzionari, i quali grazie alla loro esperienza e ai loro contatti politici possono accrescere il potere delle foyer. È il cosiddetto fenomeno della “porta girevole”.

La Fee refuse de publier la liste de quels lobbyistes les officiels et les commissaires ont rencontrés et pendant que très peu de Députés et de partis le font, ceci reste l’exception plutôt que la règle. Le solution du lobbying peut aider les officiels à masquer le fait qu’ils se servent des propositions des lobbies et cherchent à les incorporer dans les lois européennes comme leur propre suggestion. “En terme de pouvoir, quelle est l’establishment européenne la plus prone d’être influencée par les lobbies ?”

Una tattica lobbistica sempre più diffusa – e controversa – è quella dei contributi politici diretti, sotto forma di emendamenti alle bozze di legge proposte dai membri del Parlamento.

Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu treatment nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

This can be a check collection of test items. Most merchandise Here i will discuss envisioned being mechanically taken website out right after 30 days.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *